пʼятницю, 9 листопада 2018 р.

День української писемностї та мови


«НАШ ДАР БЕЗЦІННИЙ - МОВА!»



Найвищим виявом мовної майстерності людини є вміння виступати перед публікою, словом впливати на неї і переконувати її. Така майстерність не є вродженим даром, але кожен, хто вміє говорити, може стати оратором. В ЕЗОШ №7 до Дня української писемності та мови пройшов конкурс ораторського мистецтва «Від Нестора Літописця до сучасності».  Цей конкурс - своєрідна відповідь на потреби нового інформаційного суспільства з усім багатством його мовних технологій, бо мова – головний прояв особистості людини.
Учні залюбки взяли участь у цьому заході. Кожна дитина могла проявити свої декламаційні здібності, акторську майстерність, вміння володіти аудиторією – що є актуальною потребою нашого часу. Адже розвиток і соціалізація особистості нероздільні. Учні початкової школи  активно долучилися до цього конкурсу. Кожен із них – уже переможець.
 Переможці конкурсу довели, що «найкращий оратор той, хто своїм словом і повчає слухачів, і дає насолоду, і справляє на них сильне враження».  Гарний оратор – завжди лідер. Самовдосконалюємося, працюємо над власною мовою - дзеркалом душі! Бажаємо  кожному учаснику конкурсу успіхів та перемог.




Немає коментарів:

Дописати коментар